Parhaat tilaajalahjat (2024)

Kaikki parhaat lehtien tilaajalahjat (2024)

Tältä sivulta löydät tämän hetken uusimmat ja parhaat lehtien tilaajalahjat. Nämä edut ovat usein jopa niin hyviä, että saat itse lehdet ilmaiseksi, eli määräaikaisen tilauksen pelkän tilaajalahjan arvolla tai vieläkin halvemmalla. Katso alta kaikki tarjolla olevat tilaajalahjapaketit!

Miksi lehti + tilaajalahja tilaus on niin edullinen?

Usein eri lehdet ja kustantajat tarjoavat tutustumistarjouksena paketin, jossa mukana on muutama numero itse lehteä ja jokin kiinnostava lahja, jonka saat ilmaiseksi kun tilaat lehden. 

Tilaus on usein sellainen, että se jatkuu automaattisesti näiden ensimmäisten toimitettujen numeroiden jälkeen toistaiseksi voimassa olevana tilauksena. Tämä on se vaihe, jolloin lehden kustantaja tekee kannattavaa toimintaa. Ilmaisten tilaajalahjojen antaminen on aina tappiollista toimintaa. 

Automaattisesti jatkuva tilaus voi tuntua asiakkaasta hieman ikävältä, koska joskus saattaa käydä niin, että lehtitilaus on unohtunut irtisanoa ja jatkolehdet tulevat ihan turhaan. Kiusanteosta tässä ei kuitenkaan ole kyse, vaan lehden kustantajan idea on nimenomaan houkuttelemaan kokeilemaan lehden tilaamista hyvän kylkiäisen, eli tilaajalahjan avulla. 

Tämän muutaman numeron pituisen koejakson aikana lehden olisi tarkoitus vakuuttaa lukija jatkamaan tilausta ja silloin molemmat osapuolet olisivat tyytyväisiä. Aina se kuitenkaan ei onnistu ja seuraavassa ohjeet, kuinka toimia.

 

Nykyisille ja tuleville tilaajille tarkoitetut parhaat lehtien lahjat

Jos etsit parhaita tilaajalahjoja, olet tullut oikeaan paikkaan. Tälle sivulle olemme koonneet listan parhaista lehtitilauksista sekä tilaajalahjoista, jotka ovat saatavilla tällä hetkellä!

Jos läheiselläsi on jo tilaus ja hän rakastaa lehtiä, jokin näistä upeista lahjoista saattaa olla juuri sitä, mitä hän tarvitsee.Jos rakkaasi on aloittamassa suosikkilehtensä tilauksen, mutta sinulla ei ole varaa maksaa lehden täyttä hintaa, mahtavat tilaajalahjamme ovat juuri sitä, mitä tarvitset.

Nähdäksesi, missä lehdissä näitä upeita tilaajalahjoja on saatavilla, sinun tarvitsee vain klikata lahjaa!

Hyödynnä tilaajalahjat ja lehtitarjoukset

Jos sinulla ei ole tarvetta peruuttaa tilausta ja olet tyytyväinen tilaajalahjaan sekä itse lehtitarjoukseen, niin silloin sinun ei tarvitse tehdä mitään, vaan tilaus jatkuu automaattisesti jatkuvana tilauksena, ainakin useimmissa tapauksissa. Kannattaa kuitenkin aina lukea tilausehdot, koska niissä kerrotaan tarkalleen, miten lehtitilaus jatkuu ja mikä  sen hinta on jatkossa.

Lehden tilaaminen kampanjahintaan

Tilaa lehti, niin saat kaupan päälle upea tilaajalahjan! Sivustollamme on aina huikeat määrät erilaisia tilaajalahjoja.Kaikki parhaat ja ajankohtaisimmat tilaajalahjat ovat saatavilla tässä osiossa.

Tilaa itsellesi tilaus kampanjahintaan ja saat myös yhden näistä upeista tilaajalahjoista! Sekä lehden että lahjan toimituskulut sisältyvät ostoskoriin, kun teet tilauksen verkkosivuillamme. Saat ensimmäisen numeron yhdessä valitsemasi lahjan kanssa.

Tilaajalahjan toimitus

Tilaajalahja lähetetään aina tilauksen maksajan osoitteeseen.Voit siis antaa lehden lahjaksi ja pitää tilaajalahjan itselläsi! Sekä lehden että tilaajalahjan toimituskulut sisältyvät tarjoushintaan!

Tilaajalahja lähetetään vasta, kun tilaus on alkanut ja ensimmäinen lasku maksettu. Ruuhkasta riippuen tilaajalahja lähetetään tilaajalle noin 1-4 viikkoa ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.

Lahja lähetetään tilaajille ja tuotemerkeille, muun muassa IvanaHelsingin ja Marimekon laukkuja ja asusteita, Hanna Sarénin designtuotteita, Tapio Wirkkalan koruja, ruokailuvälineitä ja sisustustarvikkeita

Tilauslahjat vaihtuvat kausittain ja kampanjakohtaisesti, jotta voimme tarjota aina parasta mahdollista.

Miten säästää rahaa tilaamalla lehtiä?

Kannattaa hyödyntää lehtitarjoukset ja kampanjat. Monet lehdet tarjoavat hyviä tarjouksia, kun ne julkaisevat uusia julkaisuja tai juhlistavat vuosipäiväänsä. Lisäksi voit säästää rahaa ostamalla lehtitilauksen mukana tulevia tilaajalahjoja

Saat myös alennusta, jos tilaat lehden 12 kuukaudeksi tai useammaksi kerralla! Jos on halvempaa maksaa kuukausittain kuin kerralla.

Mitä tarkoittaa lehden kestotilaus?

Kestotilaus on automaattisesti jatkuva tilaus. Voit valita joko kuukausittaisen tai vuosittaisen toistuvan tilauksen.

Kausitilaus on paras tapa tilata useita lehtiä ja säästää rahaa! Saat automaattisesti kaikki valitsemiesi lehtien seuraavat numerot heti, kun ne ilmestyvät (yleensä joka kuukausi). Tämä tarkoittaa, ettei sinun tarvitse muistaa mitään, mutta siinä ei ole vielä kaikki.

Aikakauslehtiä

Kuinka irtisanot lehtitilauksen? 

Jos sinulla ei ole tarvetta jatkaa lehden tilaamista koejakson jälkeen, niin muista aina irtisanoa tai ilmoittaa tilauksen lopettamisesta hyvissä ajoin lenden kustantajalle. Tämä sivusto ei myy lehteä, joten emme vastaa myöskään tilauksen peruuttamiseen liittyviin kysymyksiin. 

Helpoiten katkaiset tilauksen katsomalla tilausvahvistuksesta tullutta ohjetta, jossa on kerrottu asiakaspalvelun sähköpostiosoite. Jos et löydä tätä tietoa, niin sinun kannattaa hakea yhtestiedot Googlen kautta hakemalla kustantajan nimi ja asiakaspalvelu, esimerkiksi ”Aller media asiakaspalvelu).

Tällä tavalla saat helpoimmin yhteyden tilauksen katkaisemista varten ja tämä kannattaa tehdä aina kirjallisesti, koska silloin sinulle jää aina todiste siitä, että olet pyytänyt tilauksen lopettamista. 

Sinun pitäisi saada kustantajalta hyvitys 30 päivän kuluessa tilauksen peruuttamisesta, josta on vähennetty mahdolliset toimituskulut ja pankkimaksut.

Jos hyvityksen saaminen kestää tätä kauemmin, ota yhteyttä Suomen kuluttajapalveluun, niin he voivat kyllä auttaa sinua!

Muut lahjaideat kuin tilaajalahjat? 

Koska haluamme tarjota parhaita ideoita lahjahankintojen suunnitteluun, niin haluamme kertoa myös muista vaihtoehdoista, joilla voit joko palkita itseäsi lahjoilla tai, jotka sopivat hyviksi lahjaideoiksi ystäville, puolisolle, perheenjäsenille tai muille tutuille. 

Olemme listanneet sivuillemme lahjaideoita eri teemoihin liittyen: joululuun, syntymäpäiviin, valmistujaisiin, ystävänpäivään ja äitienpäivään. Katso vinkit lahjojen hankintaan näiltä sivuilta.