Yllättäviä verkkokauppoja

Päivitetty: 4.2.2022
Yllättäviä verkkokauppoja

Näiden verkkokauppojen olemassaolosta et luultavasti tiennyt!

Verkkokauppoja on todella paljon ja moni niistä on sellaisia, että niistä tilataan paljon ja moni siis tietää niiden olemassaolon. On kuitenkin nettikauppoja, joista monikaan ei tiedä. Se ei kuitenkaan tarkoita että ne välttämättä olisivat huonoja. Ne voivat myös olla suosittuja ulkomaisia verkkokauppoja, joista Suomessa ei moni tiedä.

Saksalaiset verkkokaupat

Saksassa on moni asia halvempaa kuin Suomessa. Sieltä tilatessa voi siis säästää paljon rahaa. Varsinkin jos kyseessä on jotain jota ostetaan paljon tai jotain kallista. Kaikki saksalaiset verkkokaupat eivät toimita Suomeen. Siksi on vaikea tietää ja löytää hyviä saksalaisia verkkokauppoja. Saksasta voi tilata esimerkiksi huonekaluja, lastentarvikkeita ja vaatteita. Ne ovat yleensä halvempia kuin Suomessa.

www.jago24.de on yksi saksalainen verkkokauppa, joka toimittaa jotain tuotteitaan Suomeen. Sieltä voi tilata vaikka uuden sängyn tai pihakalusteita. Vaikka ne tilataan Saksasta asti niin ne tulevat kotiovelle asti noin viikon aikana. Toimitusmaksutkaan eivät ole kovin isot, jotta näitä ei kannattaisi tilata. Jos Suomessa käy ostamassa huonekaluja suoraan liikkeestä, niin niitä ei saa välttämättä kotiin noinkaan nopeasti.

Lastentarvikkeita saa tilattua saksalaisesta verkkokaupasta, jonka osoite on www.kinderwagen-buggy-shop.de. Sivuston voi vaihtaa jopa suomenkieliseksi. Moni tilaakin lastenvaunut Saksasta, koska ne tulevat halvemmaksi tällä tavalla. Jos tilaa lastenvaunut ulkomailta, kannattaa tilata ne tarpeeksi ajoissa, koska koskaan ei voi tietää ehtiikö ne tulla ennen lapsen syntymää.

Hyviä lastenvaatekauppoja netissä

Moni tilaa lastenvaatteita verkkokaupoista. Lapsille on helppoa tilata netin kautta, koska lapsille voi ostaa myös vähän isompia vaatteita ja ne sopivat heille ainakin jonain päivänä. Jos haluaa ostaa juuri oikeankokoisia, niin ei kannata tilata niitä nettikaupoista, joissa on hidas toimitus. Varsinkin pienet vauvat kasvavat niin nopeasti että muutama viikko voi olla liikaa ja tilattu vaate ei enää mahdukaan.

Yksi nopeasti toimittava verkkokauppa on www.nextdirect.com. Sieltä voi saada tilatut vaatteet parissa päivässä ja suoraan kotiovelle. Yksi ihme tässä on vielä se, että toimitus on aina ilmaista. Nettikauppa myy myös aikuisten vaatteita ja kodin sisustukseen liittyviä asioita.

Hyviä suomalaisia vähän tuntemattomampia verkkokauppoja

Jos haluaa tilata puhdasta luonnon kosmetiikkaa, niin sitä kannattaa tilata osoitteesta Soap.fi. Kauppa myy monenlaisia saippuoita ja muuta kosmetiikka sekä niihin liittyviä oheistuotteita. Heidän liikkeensä sijaitsee Oulussa, mutta jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomen. Tuotteita voi kuitenkin tilata myös netistä. Saippua on esimerkiksi hyvä tuliainen tai lahja. Jos haluaa jotain oululaista, niin Soap:lla on valikoimissaan paljon Oululaisia saippuoita ja huulirasvoja. He myyvät myös miehille, lapsille ja koirille tarkoitettuja saippuoita. Yksi suosittu saippua on olut-saippua, joka on tehty oikeasta oluesta.

Soap.fi

Toinen hieman “kummallisempi” suomalainen verkkokauppa on Cfline. Heiltä voit tilata suoraan maahantuojalta esimerkiksi voimakkaita Cflinen sähkövinssejä. Verkkokauppa toimittaa myös laajalti kaikkea muuta, varsinkin konepuoleen liittyviä asioita.

Mitä yllättävääkin voi netistä ostaa

Netistä voi ostaa myös kaikenlaista, joka ei tule ihan heti mieleen. Jos on makean ystävä niin myös karkkia voi tilata kotiin. Netistä löytyy kauppoja, joista tilaamalla suuria määriä karkkia voi saada niitä todella halvalla. Yksi tällainen verkkokauppa on urjalanmakeistukku.fi. Jos sieltä on valmis tilaamaan suuria laatikollisia karkkeja niin se voi saada halvalla. Jos on vaikkapa tulossa juhlat, joihin pitää ostaa paljon makeisia, niin ne kannattaa tilata halvalla täältä. Myös yritykset voivat tilata täältä suuria määriä makeisia vaikkapa rekrytointitapahtumiin tai ihan vain omien työntekijöiden iloksi. Urjalan makeistukun verkkokaupassa on yllättävän kattava valikoima makeisia. Sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotain mieluisaa tilattavaa. Verkkokaupassa on myös erikseen tarjouksessa olevia karkkeja.

Jaa tämä artikkeli: