Naistenlehdet ja tarjoukset (2024)

Parhaat naistenlehdet ja lehtitarjoukset

Tältä sivulta löydät useimmat tämän vuoden suosituimmista naistenlehdistä ja kerromme myös niiden hyvät ja huonot puolet, jotta lukijat voivat tehdä tietoon perustuvan päätöksen ennen kuin he tilaavat mitään! Tutustu alla olevaan listaan ja katso, mikä inspiroi seuraavaa lukemistasi!

Viimeksi päivitetty: 24.7.2024

Loistavaa ajanvietettä naisille

Jos olet nainen, on todennäköistä, että olet lukenut ainakin yhden naistenlehden elämäsi aikana. Näitä julkaisuja voi löytää melkein mistä tahansa – lehtikioskeista, ruokakaupan kassalta ja jopa verkosta. Kun nykyaikaisen naisen saatavilla on niin paljon vaihtoehtoja, on vaikea tietää, mitkä lehdet erottuvat vuoden 2021 parhaina. 

Suomen suosituimmat naistenlehdet

Monet perinteikkäistä naistenlehdistä siirtyvätkin äidiltä tyttärelle. Anna, Me Naiset ja Eeva suorastaan kuuluvat suomalaiseen kotiin, ja uudet lehdet, kuten Elle, Cosmopolitan, Mini Mum ja Meidän Perhe, auttavat naisia kaikessa muotivinkeistä julkkisjuoruihin.

Kolme suosittua suomalaista naistenlehteä – kestosuosikit

Anna (suomalainen viikkolehti) – Tämä on Suomen ykköslehti modernille naiselle; se tarjoaa mielenkiintoisia artikkeleita kaikilta elämänalueilta, jotka käsittelevät perheasioita, yhteiskunnan trendejä ja senioreiden elämäntapoja. Anna löytyy netistä tai lehtikaupoista kaikkialla maassa!

Naislukijat viihtyvät myös kuukausittain ilmestyvässä Eevassa, joka on suunnattu erityisesti yli 50-vuotiaille naisille, jotka haluavat laajentaa näköalojaan muuhunkin kuin ruoanlaittoresepteihin.

MeNaiset on Helsingin suurimman mediatalon Sanoman julkaisema lehti, joka löytyy jokaisesta Suomen lehtipisteestä. Se on ihanteellinen lehti kiireisille naisille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla ajankohtaisista tapahtumista.

Ulkomaiset naistenlehdet

Ulkomaisia naistenlehtiä ovat yhdistyneessä kuningaskunnassa ilmestyvä Woman & Home -lehti, jonka levikki on suurin kaikista viikkolehdistä Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Se tarjoaa elämäntapa-aiheisia juttuja ja muotineuvoja naisille, jotka ovat kiinnostuneita ruoka-, terveys- ja kauneusasioista.

Woman’s Day on suosittu australialainen naistenlehti, joka kertoo lukijoilleen kauneusvinkkejä ruoanlaittoresepteihin. Ranskalainen Elle keskittyy muotiin, kun taas Cosmopolitan on taas enemmän nuorille naisille suunnattu ajanvietelehti.

Treenaaminen ja urheilulehdet

Fit-lehti

Fit-lehti kertoo kaiken ajankohtaisen treenaamisesta, terveellisestä ruuasta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Women’s Running -lehti on kuukausittain ilmestyvä julkaisu naisille, jotka juoksevat.

Kauneus ja terveys

Uudistunut Kauneus ja Terveys on hyvinvointilehti naiselle, joka haluaa nauttia elämästä, tehdä fiksuja valintoja ja tuntea itsensä kauniiksi. Lehden tärkeä aihepiiri kauneuden ja terveyden lisäksi on henkinen hyvinvointi.

Käsityölehdet

Monissa tämän luokan lehdissä on laaja valikoima käsitöitä. Niissä on usein neule- ja virkkausmalleja, ompeluprojekteja, reseptejä sisustamiseen tai kodin sisustamiseen. Oman luovuuden oppimisen lisäksi voit oppia uusia tekniikoita myös erilaisista opetusohjelmista verkossa.

Etuna on, että monet käsityöt vaativat vähän rahaa, mikä tekee niistä edullisia, vaikka budjetti olisi tiukka. Askartelulehdet ovat yleensä yleispätevämpiä, mutta myös niistä löytyy esimerkiksi korujen tekoon ja korttien askarteluun keskittyneitä lehtiä.

Mikä on sinulle sopivin naistenlehti?

Halusitpa sitten oppia lisää muodista, ruoanlaitosta tai olla paras mahdollinen äiti – tarjolla on paljon lehtiä, jotka voivat auttaa. Tutustu ylla olevaan listaan ja katso, mikä inspiroi seuraavaa lukemistasi!